FORTA MICRO-INFLUENCERILOR

FORTA MICRO-INFLUENCERILOR

Forța unui "micro"? Un "micro" are forța? La prima vedere pare a fi o contradicție în termeni, dar realitatea este că forța unui micro-influencer stă fix în acest pseudoprefix: micro. De ce? Pentru că sunt mulți. Majoritatea dintre noi avem o mică influență, majoritatea suntem mini nano-influenceri dacă putem spune așa și dacă acești mici influenceri ar putea să fie co-interesați să-și unească forțele, ar putea deveni o voce uriașă, ar putea fi chiar trendsetteri în aproape orice domeniu și să devină foarte atractivi pentru companii.

Întrebarea finală rămâne dacă ar putea acești mici influenceri să-și unească forțele, iar răspunsul este, "DA!".

Future of Digital propune un model de business în care nano și micro-influencerii pot fi organizați în modelul de marketing afiliat pe mai multe niveluri în care, pe lângă beneficiile generate de mica lor influență în social media, pot avea și câștiguri generate de influența tuturor nano și micro-influencerilor din rețeaua lor.

La acest moment, conform infludata.com, singurii influenceri plătiți sunt mega și macro-influencerii, cei care au peste 500.000 și respectiv peste 100.000 de urmăritori. Modelul de organizare și de business propus de Future of Digital le dă o șansă micro-influencerilor dar le oferă și o alternativă de marketing și vânzare companiilor.

Viitorul va demonstra viabilitatea acestei viziuni și până atunci aceste Affiliate Marketing Events își continuă misiunea de a uni la fiecare 2 luni, în mai multe orașe importante din Europa, toți jucătorii din acest ecosistem într-o singură echipă, care are un scop comun și anume acela de a se promova în social media la scară mare consumurile autentice ale micro-influencerilor, spre beneficiul atât al clienților finali care aleg să urmeze, la urma urmei, un consumator fidel și nu doar un promotor, cât și al micilor influenceri care ajung să facă un business din propriile consumuri și al companiilor, care au în acești micro-influenceri un partener de business cu o forță de influență uriașă, deși la bază sunt doar "micro"-influențatori.

Așa cum buturuga mică răstoarnă căruța mare, la fel și micro-influencerii pot răsturna polul de putere în marketingul în social media. Cheia este în felul în care se organizează micro-influencerii, în felul în care se instruiesc și își monetizează influența în social media.

Evenimentele Affiliate Marketing Events sunt dedicate celor care doresc să afle detalii și apoi să pornească și să exceleze într-un business portabil și predictibil ca și micro-influencer și marketer afiliat în social media. Te invit să te abonezi la toate aceste Affiliate Marketing Events.

Join Our Newsletter