UNELTE, KNOW-HOW, COMUNITATE

UNELTE, KNOW-HOW, COMUNITATE

Profesia de Influencer și Marketer afiliat este la mare cautare pentru că intruchipează libertatea și joaca în toate formele lor, mai ales dacă alegi să promovezi produse, servicii și locuri de care ești încântat. O profesie cu mare cautare, așa cum este cea de Influencer și Marketer afiliat, naște în mod evident nevoia unei școli în care să fie învățată această meserie și implicit a unui loc în care să se promoveze acea școală.

Locul în care se promovează școala este Turneul de Affiliate Marketing Events și aici sunt promovate uneltele și cursurile de care are nevoie un aspirant la a deveni Micro-influencer și Marketer afiliat precum și calea de urmat pentru cineva care vrea să devină o companie cu program de afiliere. Acest Turneu cu evenimente în mai multe orașe europene promovează de fapt jucătorii industriei de marketing afiliat din social media.

Îți aduci aminte prima zi de școală? Aveai un ghiozdan în care găseai o riglă, un echer, compas și manualul de matematică, o pensulă, culori și foi de desen. În clasă erau copii ca și tine, în prima lor zi de școală, care la fel ca tine nu știau să folosească acele unelte puse de părinți în ghiozdan și nu știau nici să citească ce scrie în manualul de matematică. Ei nu te știau pe tine și nici tu nu cunoșteai niciun copil din clasă.

În curând însă veți deveni prieteni de nedespărțit. Te simțeai străin dar erai într-un loc de creștere fără să știi asta. Mentorul tău, adică părinții tăi, știau că îți va fi bine să fii acolo. Ei sunt cei care ți-au promovat școala pentru că ei știau că acolo înveți și “cine are carte are parte”.

Această experiență urmează să o repeți acum dacă dorești o viață ca o vacanță pe care ți-o oferă profesia de Influencer și Marketer afiliat bine făcută. Școala este Future of Digital, promotorul acestei școli este Turneul european de “Affiliate Marketing Events”, rechizitele din ghiozdan sunt uneltele de online marketing iar manualele sunt cursurile în care ești învățat să folosești aceste unelte. Chiar și ghiozdanul are un corespondent digital.

La final școala este concepută pentru ca tu să înveți și să aplici ce înveți. La fel va fi și aici. Analfabet nu este doar cel care nu merge la școală ci și cel care nu aplică ce învață la școală deci mersul la școala de Influenceri și Marketeri afiliați este necesar celui care aspiră la beneficiile acestei meserii bine făcute dar la fel de necesară este și aplicarea cu consecvență a lucrurilor învățate.

Ca și Influencer obiectivul este să îți construiești o audiență care să depășească în timp un minim de 10.000 de urmăritori și evident să nu te oprești când ai ajuns la 10.000. În următoarele articole de blog vei afla:

  • care este forța unui micro-influencer
  • care sunt acele unelte necesare activității de Influencer
  • ce cursuri specifice sunt necesare pentru a dobândi abilitățile necesare
  • cum îți alegi una, câteva sau mai multe companii cu program de afiliere
  • cum ești un jucător proactiv în industria de marketing afiliat din social media

Școala îi susține pe Influenceri dar în egală măsură și pe cei care doresc să fie o companie cu program de afiliere care să se folosească de forța unei rețele de influenceri (nano, micro, macro sau mega-influenceri). Școala pe care ți-o propunem la Affiliate Marketing Events îți oferă unelte, know-how și o comunitate care te pot ajuta să ai un business online predictibil și portabil.

Join Our Newsletter